zgjedhjet-per-organet-drejtuese-te-uish
dokumenta-kryesore-dhe-informacione

DOKUMENTA KRYESORE

KONTAKT

  • Rr. Reshit Petrela,
    tek Dispanceria kati II-të
    Tiranë, Shqipëri
informacione-per-praktikantet

INFORMACIONE PËR PRAKTIKANTËT

Urdhri Infermierit njofton se për studentët të cilët diplomohen tashti dhe ata që nuk janë regjistruar, në degët infermier, mami, fizioterapi, teknik laboratori, teknik imazherie, logopedist procedura e regjistrimit ka ndryshuar si më poshtë

lajme-dhe-aktivitetet-me-te-fundit

Iu njoftojmë se Urdhri i Infermierit të Shqipërisë vazhdon aktivitetin e tij në të njëjtën vendndodhje si më parë, por hyrja për në institucion bëhet nëpërmjet Q SH Nr. 4. (more…)

Urdhri Infermierit të Shqipërisë njofton se në datë 20 dhe 21 Shtator 2018, bëhen regjistrimet për të gjithë ata që dëshirojnë të hyjnë në VAP Tetor 2018. Për të krijuar mundësinë e (more…)

Urdhri Infermierit të Shqipërisë njofton se në datë 17/18/19 Shtator 2018, bëhen regjistrimet për të gjithë ata që janë përsëritës të Provimit të Shtetit duke dorëzuar dokumentacionin (more…)

front-page