dokumenta-kryesore-dhe-informacione

DOKUMENTA KRYESORE

KONTAKT

  • Rr. Reshit Petrela,
    tek Dispanceria kati II-të
    Tiranë, Shqipëri
informacione-per-praktikantet

INFORMACIONE PËR PRAKTIKANTËT

Urdhri Infermierit njofton se për studentët të cilët diplomohen tashti dhe ata që nuk janë regjistruar, në degët infermier, mami, fizioterapi, teknik laboratori, teknik imazherie, logopedist procedura e regjistrimit ka ndryshuar si më poshtë

lajme-dhe-aktivitetet-me-te-fundit

Sot është dita kur lindi Shenjtorja e madhe “Nënë Tereza”, e cila falë përkushtimit humanizmit dhe dashurisë së madhe për njerëzit bëri që puna dhe vepra e saj të përjetësohet në mbarë rruzullin. Një burim i pashtershëm frymëzimi për cilindo që shpirti i përkedhelet nga dashuria për njeriun dhe sedra i imponon të ofrojë (more…)

Për arsye se kemi vënë re foto me përmasa jo të përshtatshme dhe foto me dukje jo të përshtatshme në dosjet e disa (more…)

U zhvillua në 19-21 gusht 2019 në Londër, UK.
”Standartet e infermierisë Shqiptare në përputhje me kërkesat e BE” ishte tema qe u zhvillua nga Blerina Duka dhe Irena Laska. (more…)

front-page