dokumenta-kryesore-dhe-informacione

DOKUMENTA KRYESORE

KONTAKT

  • Rr. Reshit Petrela,
    tek Dispanceria kati II-të
    Tiranë, Shqipëri
informacione-per-praktikantet

INFORMACIONE PËR PRAKTIKANTËT

Urdhri Infermierit njofton se për studentët të cilët diplomohen tashti dhe ata që nuk janë regjistruar, në degët infermier, mami, fizioterapi, teknik laboratori, teknik imazherie, logopedist procedura e regjistrimit ka ndryshuar si më poshtë

lajme-dhe-aktivitetet-me-te-fundit

Urdhri Infermierit të Shqipërisë njofton se në datë 12-13-15 Mars 2019, bëhen regjistrimet për të gjithë ata që dëshirojnë të hyjnë në VAP Prill 2019. Për të krijuar mundësinë e pjesëmarrjes në provim, të gjithë kandidatët e interesuar (more…)

Urdhri Infermierit të Shqipërisë njofton se në datë 18-19-20 Mars 2019, bëhen regjistrimet për të gjithë ata që dëshirojnë të hyjnë në Provim Shteti në Sezonin Maj 2019. Personat e interesuar duhet të dorëzojnë dokumentacionin (more…)

Iu njoftojmë se Urdhri i Infermierit të Shqipërisë vazhdon aktivitetin e tij në të njëjtën vendndodhje si më parë, por hyrja për në institucion bëhet nëpërmjet Q SH Nr. 4. Për këtë arsye, (more…)

front-page