zgjedhjet-per-organet-drejtuese-te-uish
dokumenta-kryesore-dhe-informacione

DOKUMENTA KRYESORE

KONTAKT

  • Rr. Reshit Petrela,
    tek Dispanceria kati II-të
    Tiranë, Shqipëri
informacione-per-praktikantet

INFORMACIONE PËR PRAKTIKANTËT

Urdhri Infermierit njofton se për studentët të cilët diplomohen tashti dhe ata që nuk janë regjistruar, në degët infermier, mami, fizioterapi, teknik laboratori, teknik imazherie, logopedist procedura e regjistrimit ka ndryshuar si më poshtë

lajme-dhe-aktivitetet-me-te-fundit

UISH informon gjithë anëtarët e vet për të qënë sa më të qartë lidhur me informacione të ndryshme që qarkullojnë në rrjetet sociale dhe në Facebook me emra apo edhe anonimë, pasi UISH nuk përdor këto mjete për komunikim, sqarojmë se: (more…)

Urdhri Infermierit njofton se më në fund pas shumë përpjekjesh e diskutimesh, u arrit me sukses njohja e programit të studimit “Infermier i përgjithshëm” me kohëzgjatje 3.5 vite, si “Master Shkencor”, gjeni bashkëngjitur (more…)

Kёrkohen nje grup infermierёsh Anglisht –folёs tё nivelit B1,B2 , me experiencё pune mbi 3(tre) pёr tu punёsuar nё Shtetet e Bashkuara tё Amerikёs mbas njё testimi qё ato do tё bejnё nё Shqipёri.
Tё interesuarit tё dёrgojnё nё faqen e Urdhёrit tё Infermierit tё Shqipёrisё, CV, nivelin e gjuhёs Angleze dhe kontaktin .

UISH (Urdhёri i Infermierit tё Shqiperisё)

front-page