dokumenta-kryesore-dhe-informacione

DOKUMENTA KRYESORE

KONTAKT

  • Rr. Reshit Petrela,
    tek Dispanceria kati II-të
    Tiranë, Shqipëri
informacione-per-praktikantet

INFORMACIONE PËR PRAKTIKANTËT

Urdhri Infermierit njofton se për studentët të cilët diplomohen tashti dhe ata që nuk janë regjistruar, në degët infermier, mami, fizioterapi, teknik laboratori, teknik imazherie, logopedist procedura e regjistrimit ka ndryshuar si më poshtë

lajme-dhe-aktivitetet-me-te-fundit

Vazhdojmë edukimin në vazhdim pa pagesë dhe sipas nevojave.Faleminderit Bashkisë Librazhdit për mbeshtetjen e dhënë.  Aktivititeti i radhës u zhvillua në Librazhd ,me temën “Përmirësimi i njohurive (more…)

Njoftohen të gjithë fituesit e Provimit të Shtetit për sezonin Maj – Qershor 2019 të drejtohen pranë zyrave të UISH në Qarqet përkatëse për tu pajisur me Lejen e Ushtrimit të Profesionit.

Të dorzojnë pranë tyre:
(more…)

Vazhdojmë edukimin në vazhdim pa pagesë dhe sipas nevojave. Aktivititeti i radhës u zhvillua në Peqin ,me temën “Përmirësimi i njohurive dhe aftësive infermierore: kateterizimi venoz periferik, kateterizimi vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik” i akredituar me 9.6 kredite. (more…)

front-page