JA Control Panle

UISH

NJOFTIM

E-mail Print PDF

Doli në qarkullim Revista e 2-të të Urdhrit të Inferrmirëve. Në përmbatjen e saj mund të lexoni:

kapaket-23-korrik-Page-1-050814-S kapaket-23-korrik-Page-2-050814-S
 

PROFESIONISTËT E KUJDESIT SHËNDETËSOR ME VIZION TË RI NË SISTEMIN TONË SHËNDETËSO

E-mail Print PDF

Sabri SKENDERI
President i UISH

Konference-VIZION-TË-RI-210714-SNë dy dekadat e fundit kemi një ndryshim rrenjësor në formimin arsimor profesional  të personelit të kujdesjeve shëndetësore në sistemin tonë shëndetësor. Së pari, i gjithë personeli është i diplomuar në Bachelor, në Master ...

Read more...
 

SHKEMBIM EKSPERIENCASH NDËRMJET UISH-SË DHE FEDERAZIONIT IPASVI NË ROMË

E-mail Print PDF

Në datë 13 qeshor, 2014  Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë i përfaqësuar nga një delegacion zhvilloi një takim me përfaqësues të Federazionit IPASVIT në Romë.
Gjatë këtij takimi u shkëmbyen eksperienca mbi infermieristiken Europiane dhe asaj Shqiptare. Në këtë takim Presidenti i UISH-së prezantoi arritjet e Urdhrit të ...

Rome-040714-S Rome-02-040714-S
   
Read more...
 

INFORMACION PËR NGELËSIT TË PROVIMIT TË PRAKTIKËS

E-mail Print PDF

Në zbatim të ligjit 10171 dt.13.09.2011 për Profesionet e Rregulluara Neni 4 pika (dh) dhe Neni 11 pika 3, si dhe të vendimit të Këshillit Kombëtar për studentët që s’kalojnë VAP, ju bëjmë me dije se: Të gjithë kandidatët e rrezuar në provimin e praktikës: Do regjistrohen përsëri dhe do zhvillojnë 2 ( dy ) muaj praktikë ...

Read more...
 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 55 guests online