JA Control Panle

UISH

Adresa e re

E-mail Print PDF
Urdhri Infermierit njofton se ka ndryshuar adresën e zyrave të tij nga
Materniteti “Koço Gliozheni”, tek:
Rr. Reshit Petrela, tek Dispanceria, kati II-të, Tirane ...
Read more...
 

Konferenca e dates 12.05.2014 "Dita Nderkombetare e Infermierit"

E-mail Print PDF

Infermieria, profesion pa kufij ...
''Infermieria shqiptare dhe sfidat e saj drejt Standardeve Evropiane''
Mesazhet e kësaj dite:

Konference-03-120514-S Konference120514-S Konference-02-120514-S
     
Read more...
 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 29 guests online