JA Control Panle

UISH

INFORMACION

E-mail Print PDF

Për këtë vit bërë përjashtim regjistrimet mbarojnë më 30 Maj dhe përfundon më 30 Shtator.

 

CFAR DUHET PER TE MARRE PJESE NE PROVIMIN E AFTESIMIT PROFESIONAL

E-mail Print PDF

Ju rikujtojme te gjithe studenteve se ne provimin e aftesimit profesional do te paraqiten me bluzen e bardhe dhe karten e identitetit.

SUKSESE!

 

NJOFTIM

E-mail Print PDF

Njoftohen  TEKNIKET E LABORATORIT  dhe  TEKNIKET E IMAZHERISE se provimi i aftesimit profesional do te filloje ne oren 9:00.Datat ngelet te njejta.

 

DOLI NË QARKULLIM NUMRI I PARË I REVISTËS “PROFESIONISTËT E KUJDESIT SHËNDETËSOR”.

E-mail Print PDF

UISH në Kuadër të realizimit të misionit të vet ditët e fundit mbas autorizimit në Unionin Europian të Urdhrave të Infermierit hodhi dhe një hap tjetër shumë i pritur dhe i rëndësishëm për edukimin vazhdueshëm të profesionistëve nxori në ...

Read more...
 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 46 guests online