JA Control Panle

UISH

NJOFTIM PËR PUNËSIM

E-mail Print PDF

Shtëpia e të Moshuarve “Ruaje  Moshën” Tiranë,  kërkon të punësojë infermierë për nevojat e saj. Iu lutemi të interesuarve të gjejnë mëposhtë  numrat e kontaktit për këtë mundësi punësimi.
Nipt: L61327454P ...

Read more...
 

NJOFTIM

E-mail Print PDF

Në datë 9 Shkurt 2018 u zhvillua Mbledhja e Këshillit Kombëtar të UISH në qytetin e Korçës. Këshilli Kombëtar në këtë mbledhje analizoi veprimtarinë e UISH për vitin 2017 si dhe votoi objektivat për vitin 2018. Pas mbajtjes së raporteve vjetore nga Presidenti UISH-së dhe nga Kryetarja e Komisionit të Kontrollit Ekonomiko-Financiar, znj. Alpina Koca, si dhe të Projekt-Buxhetit për 2018 nga Dega Ekonomike.

Read more...
 

Kongresi-i-Urdherit-te-Infermjerit

UISH në bashkëpunim me Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike Tiranë, do të zhvillojnë Kongresin e Irë me temë : “Infermieria dhe edukimi infermieror.”

KONGRESI DO TË ZHVILLOHET NË DATAT 10-11 MAJ 2018 NË TIRANË

Dita e parë : Data 10 Maj 2018, ora 16 00- 20 00, në Pallatin e Kongreseve një Seancë Plenare.
Dita e dytë : Data 11 Maj 2018, ora 08 30 – 17 30, pranë Hotel Tirana International.

Organizimi i Kongresit:
Seksioni 1: Infermieria në Shërbimin Parësor.  
Seksioni 2: Infermieria në Shërbimin Spitalor.
Seksioni 3: Shërbimi në kujdesin e nënës dhe fëmijës (mamitë).
Seksion 4 : Edukimi në infermieri.

Mbyllja e Kongresit dhe Konkluzionet për secilin Seksion nga ora 16 30 – 17 30.

UISH informon infermierët, mamitë, pedagogët infermierë si dhe studentët e infermierisë, mbi mundësinë e pjesëmarrjes në këtë event si lektorë, sipas seksioneve, me punimet e tyre në fushat përkatëse. Të interesuarit kanë mundësinë të dërgojnë punimet e tyre shkencore në format elektronik duke vizituar web-in :

Read more...
 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 61 guests online