JA Control Panle

UISH

Aktivitete e UISH gjate muajve Maj - Qershor 2014

E-mail Print PDF

UISH gjatë muajit Maj – Qershor ka zhvilluar disa aktivitete në Rrethe të ndryshme të vëndit seminare, konferenca Rajonale me temë kryesore: “ SJELLJET ETIKO – PROFESIONALE, MENAXHIMI I KUJDESIT DHE EDUKIMI I VAZHDUESHEM PROFESIONAL , SFIDE PER RRITJEN E CILESISE SE KUJDESIT”.

Në këto aktivitete morën pjesë rreth 400 profesionistë të cilët morën nga 5 Kredite sepse aktivitetet janë të  akredituara  nga  QKEV.  U  zhvillua  konferenca  e Elbasanit, Konferenca e Gramshit, e Librazhdit dhe e Devollit, gjithashtu UISH në bashkëpunim me DSHP Durrës më datën 9 Maj zhvilloi në Durrës seminarin me temë “ Ushqyerje me gji dhe rëndësia e saj për të patur fëmijë të shëndetshëm” ku për veprimtarinë e tyre u vlerësuan disa mami konsultoresh si dhe disa nëna dhe përfaqësues të komitetit për bashkëpunim dhe mbështetje.

Pamje nga Aktivitetet e Urdhrit të Infermierit në Rrethe

Konferenca Gramsh 13.03.2014  
Gramsh130314-S  Gramsh2-130314-S 
   
Konferenca Elbasan 28.04.2014  
Elbasan280414-S  Elbasan2-280414-S 
   
Konferenca 12.05.2014 “Dita Ndërkombëtare e Infermierit”  
Konferenca120514-S  Konferenca2-120514-S 
   
 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 46 guests online