JA Control Panle

UISH

21-23 Prill 2017 Konferencen Kombetare te Shkencve Mjekesore 4

E-mail Print PDF

Universiteti i Mjekesise Tirane ne bashkepunim me KSUMT, Organizaten Brainstorm dhe fakultetet perberese si Fakultetin e Shkencave Mjekesore Teknike, Fakultetin e Mjekesise Dentare, Fakultetin e Mjekesise, Universitetin Aldent, Universitetin ZKM, Universitetin Albanian University, Urdhrin e Farmacistit, Urdhrin e Mjekut, Urdhri i Stomatologut, Urdhri i Infermierit dhe e e mbeshtetur nga Ministria e Arsimit dhe Sportit e QSUT ,Instituti i Shendetit Publik, Spitali Amerikan organizojne ne datat 21-23 Prill 2017 Konferencen Kombetare te Shkencve Mjekesore 4.

Konferenca realizohet per te 4 vit radhazi dhe tashme si nje tradite eshte pikebashkimi i profesionisteve nga gjithe Shqiperia dhe rajoni.
Vitin e kaluar ne konference morren pjese 1000 profesioniste dhe 300 studente.
Nderkohe kete vit konferenca do te zhvillohet ne 3 dite ka 20 kredite per pjesemarresit pasiv dhe 40 kredite per ata aktiv dhe po ashtu  do te kete 3 lloj prezantimesh:

Pagesa behet ne banken credins nr llogarie 515113 dhe eshte 39 euro per profesionistet dhe 10 euro per studentet.

1-Prezantime nga profesore te ndryshem e profesioniste te specialiteteve te ndryshme
2-Prezantime nga studente te udhehequr nga pedagoge .
3-Prezantime individuale poster.

Kjo konference do te zhvillohet ne 4 salla paralele ku cdo fakultet do te kete mundesine te zhvilloje konferencen e vet me lektore te fushes duke perfshire ne total rreth 200 lektore (prej te cileve 30 lektore te huaj) , 50 tema studentore dhe rreth 100 prezantime poster. Perkatesisht brenda kesaj konference do te jete Konferenca Kombetare e Mjekesise Dentare, Konferenca Kombetare e Infermieristikes, Konferenca Kombetare e Mjekesise dhe Konferenca Kombetare e Farmaceutikes.

Konferenca-21-240317-S

 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 24 guests online