JA Control Panle

UISH

REZULTATET VAP PRILL 2018

E-mail Print PDF

Iu njoftojmë se të gjithë kandidatët që kanë të shënuar kodin  e kartës së praktikantit në këtë listë, duhet të përsërisin Praktikën Profesionale me Mbikëqyrje si dhe provimin e Vlerësimit të Aftësimit Praktik  (VAP), pra të ri-regjistrohen për përsëritjen e praktikës në zyrat ku kanë bërë regjistrimin fillestar.    
Verifikoni të dhënat në listën e mëposhtme :
 Infermieri:

Ngelesit-Prill--2018-thumb

 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 62 guests online