JA Control Panle

UISH

DOLI NË QARKULLIM NUMRI I PARË I REVISTËS “PROFESIONISTËT E KUJDESIT SHËNDETËSOR”.

E-mail Print PDF

UISH në Kuadër të realizimit të misionit të vet ditët e fundit mbas autorizimit në Unionin Europian të Urdhrave të Infermierit hodhi dhe një hap tjetër shumë i pritur dhe i rëndësishëm për edukimin vazhdueshëm të profesionistëve nxori në qarkullim Revistën “Profesionistët e Kujdesit Shëndetësor”, revistë periodike (çdo 4 muaj) kërkimore shkencore ku do pasqyrohen temat më të rëndësishme sipas kërkesave dhe nevojave të profesionistëve si dhe do të shkëmbehen eksperiencat më të mira brënda e jashtë vëndit në Kujdesin Shëndetësor.

 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 26 guests online