JA Control Panle

UISH

Sabri Skënderi CV

E-mail Print PDF

CURICULUM VITAE

Z-Sabri-SkenderiEMER :  Sabri
MBIEMER : Skënderi
DATËLINDJA : 28/03/1956
VEND LINDJA : Frashër, Përmet 
VEND BANIMI : Tiranë
ADRESA : Rr. Bego Hoxha, Nr. 274  Tiranë
TEL : CEL 068 20 44 650
E-MAIL : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
PROFESIONI :  Infermier, Jurist


ARSIMIMI

1971.1975 Shkolla e Mesme Mjekësore Korçë (dentist), dëftesë.
1986.1990 Shkolla e Mesme Mjekësore “Jani Minga” Vlorë (infermier), dëftesë.
1993.1997 Fakulteti Juridik Tiranë (jurist), diplomë.
2006-2009 Fakulteti i Infermierisë UK, Diplomë
2010-2011 Master Profesional Universiteti Tiranes


EKSPERIENCA E PUNËS

1976.1991 Dentist, Infermier, Seksioni i Shëndetësisë Përmet.
1991-1995 Infermier në Shërbimin e Kardiologjisë  në  Spitalin Nr. 1 Tiranë.
1996-1998 Krye-infermier në Shërbimin e Sëmundjeve të Brendshme Q.S.U.T. 
1999-2003 Krye-infermier i Përgjithshëm Q.S.U.T.
2003-2008 Krye-infermier i Shërbimit të Kardiologjisë Q.S.U.T.
2008-në vazhdim :  President i Urdhrit të Infermierit të Shqipërisë.
2009-ne vazhdim:Pedagog i jashtem , Fak.Infermierise U.Tiranes
2009-ne vazhdim:Pedagog i jashtem , Fak.Infermierise U.Kristal
2009-ne vazhdim:Pedagog i jashtem , Fak.Infermierise U.Planetar


KUALIFIKIMI

Korrik 1996 :  Trajnim një mujor në Ankona, Itali.
Maj 1998 : Trajnim një mujor, “Menaxhimi i shërbimit shëndetësor”  AIHA (çertifikatë).
Maj-Shtator 1999 : Trajnim “Planifikimi dhe menaxhimi i burimeve njerëzore”, (çertifikatë).
Maj 2000 : Trajnim 2 javor : “Organizimi dhe drejtimi i shërbimit shëndetësor”  AIHA (çertifikatë).
1999-2000 : Trajnim një vjeçar  “Cilësia në kujdeset infermierore dhe menaxhimi i tyre”  Le Bon Se Kur-it,  Gjenevë, Zvicër.Çertifikate 
2001- në vazhdim : Drejtues i grupit të koordinimit për shqiptarizimin dhe vazhdimin e Projektit Zviceran për përmirësimin e kujdesit infermieror në Shqipëri.

Pjesëmarrës në të gjitha Konferencat e Infermierisë  të organizuara në Shqipëri që nga viti 1996 (çertifikata).
Të tjera : kryetar i Shoqatës Kombëtare të infermierëve dhe mamive, që nga 1998 e në vazhdim.
President i Sindikatës së Shëndetësisë, nga  2001 e në vazhdim.

 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 58 guests online