August 31, 2018 marin

NJOFTIM

Kёrkohen nje grup infermierёsh Anglisht –folёs tё nivelit B1,B2 , me experiencё pune mbi 3(tre) pёr tu punёsuar nё Shtetet e Bashkuara tё Amerikёs mbas njё testimi qё ato do tё bejnё nё Shqipёri.
Tё interesuarit tё dёrgojnё nё faqen e Urdhёrit tё Infermierit tё Shqipёrisё, CV, nivelin e gjuhёs Angleze dhe kontaktin .

UISH (Urdhёri i Infermierit tё Shqiperisё)