February 12, 2019 marin

NJOFTIM PËR KONFIRMIMET E PJESËMARRJES NË PROVIM SHTETI MAJ 2019

Urdhri Infermierit të Shqipërisë njofton se në datë 18-19-20 Mars 2019, bëhen regjistrimet për të gjithë ata që dëshirojnë të hyjnë në Provim Shteti në Sezonin Maj 2019. Personat e interesuar duhet të dorëzojnë dokumentacionin e mëposhtëm:

  1. Një kërkesë ku do të përcaktoni saktë për të satën herë hyni në Provim Shteti (shkarkoje këtu).
  2. Fotokopje e diplomës dhe listës së notave.
  3. Fotokopje e kartës së identitetit dhe kartës së praktikantit.

Iu urojmë suksese!

UISH