June 2019

View all on this date written articles further down below.

PËRMIRËSIMI I NJOHURIVE DHE AFTËSIVE INFERMIERORE, LIBRAZHD

Vazhdojmë edukimin në vazhdim pa pagesë dhe sipas nevojave.Faleminderit Bashkisë Librazhdit për mbeshtetjen e dhënë.  Aktivititeti i radhës u zhvillua…

PËRMIRËSIMI I NJOHURIVE DHE AFTËSIVE INFERMIERORE, PEQIN

Vazhdojmë edukimin në vazhdim pa pagesë dhe sipas nevojave. Aktivititeti i radhës u zhvillua në Peqin ,me temën "Përmirësimi i…

EMËRTIMI I QËNDRES SHËNDETËSORE FUSHË-ÇIDHËN PESHKOPI, “NEZIR KALOSHI”

Përshëndetje të gjithëve! 14.06.2019 një ditë ndryshe në Q.Sh.Fushë-Çidhën Peshkopi. Kujtesa popullore dhe mirënjohja kanë bërë që shumica e profesioneve…

KONFERENCA E PARË NDËRKOMBËTARE NË LOGOPEDI DHE FIZIOTERAPI

UISH e ftuar "Konferenca e Parë Ndërkombëtare në Logopedi dhe Fizioterapi" Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike në Universitetin "Aleksandër Xhuvani",…

AKTIVITET PËR DALJEN NË PENSION TË ZNJ.ENGJËLLUSHE SEFA, FIER-LUSHNJË

Urdhri i Infermierit Fier dhe Qëndra Shëndetësore Allkaj, Lushnje organizuan një aktivitet për daljen në pension të Znj.Engjëllushe Sefa. Urdhri…

SEMINARIN “PËRMIRËSIMI I NJOHURIVE DHE AFTËSIVE INFERMIERORE”

Urdhri i Infermierit Vlorë, në bashkëpunim me UI Elbasan, zhvilluan SEMINARIN "Përmirësimi i njohurive dhe aftësive infermierore: kateterizimi venoz periferik,…