AKTIVITET PËR DALJEN NË PENSION TË ZNJ.ENGJËLLUSHE SEFA, FIER-LUSHNJË

Urdhri i Infermierit Fier dhe Qëndra Shëndetësore Allkaj, Lushnje organizuan një aktivitet për daljen në pension të Znj.Engjëllushe Sefa.

Urdhri i Infermierit të Shqipërisë ka vlerësuar me Çertifikatë Mirënjohje ” Për kontributin e çmuar, humanizmin dhe vetmohimin e treguar në punën e saj si infermier ndër vite, në shërbim të mijëra jetëve njerëzore”.