April 18, 2014 marin

CFAR DUHET PER TE MARRE PJESE NE PROVIMIN E AFTESIMIT PROFESIONAL

Ju rikujtojme te gjithe studenteve se ne provimin e aftesimit profesional do te paraqiten me bluzen e bardhe dhe karten e identitetit.

SUKSESE!