March 18, 2018 marin

PROVIMI VAP

Përshëndetje të gjithëve,
Iu lutemi të gjeni më poshtë emrin tuaj në profesionin përkatës për tu njohur me datën tuaj të provimit. Iu bëjmë me dije se në ditën e provimit duhet të keni me vete kartën e identitetit, një përparëse të bardhë dhe kartën e praktikantit. Provimi do të zhvillohet në zyrat e UISH në Tiranë në adresën : Rr Reshit Petrela, Tek Dispanceria, Kati 2, Tiranë.

Iu urojmë suksese të gjithëve!

UISH

1.INFERMIERI
2.MAMI
3.FIZIOTERAPI
4.TEKNIK IMAZHERIE
5.TEKNIK LABORATORI
6.LOGOPEDI