October 4, 2018 marin

DATA DHE ORA E PROVIMIT VAP TETOR 2018

Përshëndetje të gjithëve,

Iu lutemi të gjeni më poshtë emrin tuaj në profesionin përkatës për tu njohur me datën tuaj të provimit. Iu bëjmë me dije se në ditën e provimit duhet të keni me vete kartën e identitetit, një përparëse të bardhë dhe kartën e praktikantit. Provimi do të zhvillohet në zyrat e UISH në Tiranë në adresën : Rr. Reshit Petrela, Tek Dispanceria, Kati 2, Tiranë. Hyrja për në institucionin e UISH bëhet nëpërmjet Q.SH. Nr. 4.

Iu urojmë suksese të gjithëve!

UISH

1. INFERMIER VAP TETOR 2018 DATA & ORA

2. MAMI VAP TETOR 2018 DATA & ORA

3. FIZIOTERAPEFT VAP TETOR 2018 DATA & ORA

4. TEKNIK IMAZHERIE VAP TETOR 2018 DATA & ORA

5. TEKNIK LABORATORI VAP TETOR 2018 DATA & ORA

6. LOGOPEDI VAP TETOR 2018 DATA & ORA