September 25, 2019 marin

DATA DHE ORA E PROVIMIT VAP TETOR 2019

Përshëndetje të gjithëve,
Iu lutemi të gjeni më poshtë emrin tuaj në profesionin përkatës për tu njohur me datën tuaj të provimit. Iu bëjmë me dije se në ditën e provimit duhet të keni me vete kartën e identitetit dhe kartën e praktikantit.

Provimi do të zhvillohet në ambientet e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike Tiranë, në QSUT.

Iu urojmë suksese të gjithëve!

UISH

  1. INFERMIERI VAP TETOR 2019
  2. MAMI VAP TETOR 2019
  3. FIZIOTERAPI VAP TETOR 2019
  4. TEKNIK IMAZHERIE VAP TETOR 2019
  5. TEKNIK LABORATORI VAP TETOR 2019
  6. LOGOPEDI VAP TETOR 2019