LISTA EMËRORE ME DATËN, ORËN DHE ADRESËN PËR PROVIMIN VAP TETOR 2020

Urdhri i Infermierit të Shqipërisë do të zhvilloj Provimin e Praktikës Profesionale-VAP.
Të gjithë praktikantët që kanë emrin në listat e mëposhtme, duhet të respektojnë masat e vendosura nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale për COVID-19:

Distancimin Social (mbi 1.5m nga njëri- tjetri)
Masat e higjenës personale.

Zbatimin e protokollit në aktivitetet e përditshme.
Duhet të keni me vete:

  • Kartën e Identitetit & të praktikantit.
  • Doreza lateks , maskë dhe stilolaps.
  • Nuk lejohet telefoni, (do penalizoheni)

Në provim nuk do iu lejohet pjesëmarrja kush ka temperaturën me 37.5°C.
Suksese në provim
UISH