October 18, 2019 marin

Në datat 31 Tetor dhe 1-2 Nëntor panairi më i madh mjekësor në Pallatin e Kongreseve @CIT Expo Medical

Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale ne bashkepunim me Dhomen e Tregetise Tirane. Organizon ne datat 31 Tetor dhe 1-2 Nentor panairin me te madh mjekesor ne Pallatin e Kongreseve @CIT Expo Medical. Pjese e ketij panairi eshte edhe Shoqata e Mjekut te Pergjithshem dhe te Familjes se Shqiperise me konferencen me titull:”Te gjithe se bashku per nje mjekesi me te mire”.

Kjo konference i dedikohet te gjithe mjekeve,farmacisteve,stomatologeve dhe infermiereve.Pjesmarrja eshte e lire dhe PA PAGESE,e akredituar nga QKEV me 9 kredite.
Ju mirpresim