July 29, 2019 marin

KONFIRMIMET E PJESËMARRJES NË PROVIM SHTETI NËNTOR 2019

Urdhri Infermierit të Shqipërisë njofton se në datë 16, 17, 18, 19 dhe 20 Shtator 2019,  bëhen regjistrimet për të gjithë ata që janë përsëritës të Provimit të Shtetit duke dorëzuar dokumentacionin e mëposhtëm:

  1. Një kërkesë ku do të përcaktoni saktë për të satën herë hyni në Provim Shteti. Në rast se konstatohet që keni deklaruar gabim, penalizoheni duke u skualifikuar nga e drejta për të dhënë provimin këtë sezon. (shkarkoje këtu)
  2. Fotokopje e diplomës dhe listës së notave.
  3. Fotokopje e kartës së identitetit dhe kartës së praktikantit.

 

Iu urojmë suksese!

UISH