NJOFTIM PËR KONFIRMIMET E PJESËMARRJES NË PROVIM SHTETI NËNTOR 2020

Urdhri Infermierit të Shqipërisë njofton se në datë 8 , 9 dhe 10 TETOR 2020, bëhen regjistrimet për të gjithë ata që dëshirojnë të hyjnë në Provim Shteti në Sezonin NËNTOR 2020. Personat e interesuar duhet të dërgojnë dokumentacionin e mëposhtëm me anë të postës elektonike të qarkut ku kanë bërë regjistrimin fillestar.

  1. Foto të diplomës ose (vërtetim diplomimi) dhe listës së notave.
  2. Foto të kartës së identitetit.
  3. Foto të kartës praktikantit.

E-mailet e mëposhtëm:
Berati : beratuish@gmail.com
Durres: uishdurres@gmail.com
Diber: uishdiber@yahoo.com
Shkodra: uishshkoder@gmail.com
Lezha : lezha.uish@gmail.com
Kukes : kukes.uish@gmail.com
Tirana : tirana.uish@gmail.com
Elbasani : uishelbasan@gmail.com
Korca: korca.uish@gmail.com
Gjirokastra: urdhrigjirokaster@gmail.com
Vlora: uishvlore@yahoo.com
Fier : fier.uish@gmail.com

Shënim: Të gjithë aplikantët  të cilët kanë bërë regjistrimin elektronikisht në sezonin  Maj  2020  dhe janë në pritje të Provimit të Shtetit  NUK duhet të bëjnë përsëri konfirmim.

Aplikimi do zhvillohet sipas modelit në foto.

Për datën dhe orën e provimit ju lutem qëndroni në kontakt me faqen e QSHA.

Iu urojmë suksese!

UISH


Shikoni shëmbullin më poshtë se si të dërgoni email: