NJOFTIM – PËR TË GJITHË KANDIDATËT PROFESIONISTË TË URDHRIT TË INFERMIERIT

Për të gjithë kandidatët profesionistë të Urdhrit të Infermierit të Shqipërisë do te kemi SHTYRJE të dorzimit të dokumentave për tu rregjistruar në Provimin e Praktikës dhe në

Provimin e Shtetit. Do të njoftoheni përsëri për datat e reja në një moment të dytë. Kjo për arsye frenimi të përhapjes së virusit COVID-19. Masa është parandaluese dhe frenuese – nuk ka asnjë nevojë e arsye për panik. Po tregohemi shumë të kujdesshëm që të zvogëlojmë maksimalisht mundësinë e përhapjes së këtij virusi.