PRAKTIKA PROFESIONALE 3-MUJORE ME MBIKËQYERJE

Urdhri i Infermierit, njofton se në datat 01, 02 dhe 03 korrik 2020 do të zhvillohet regjistrimi për praktikën profesionale 3 mujore. Praktikantët të regjistrohen pranë qarqeve ku banojnë.

Dokumentat e nevojshme janë:

  • Kërkesë për anëtarësim
  • Diplomë dhe listë notash të noterizuar .
  • Fotokopje të kartës së identitetiti.
  • 6 fotografi.
  • CV
  • Pagesë në llogari të UISH prej 3 000 lekësh në një nga këto bankat.
BANKA CREDINS Me nr. llogarie 145351
BANKA RAIFFEISEN Me nr. llogarie 0100927928
BANKA INTESA SANPAOLO Me nr. llogarie 2022930901
BANKA TIRANA Me nr. llogarie 0130-309114-100
BANKA KOMBËTARE TREGTARE Me nr. llogarie 416284099

Praktikantëve që  praktika profesionale  ju pezullua  për shkak të pandemis mund të paraqiten për ta zhvilluar.

Lutemi, të respektoni masat e vendosura nga Ministria e Shëndetësise dhe Mbrojtjes Sociale për COVID-19.