December 31, 2019 marin

URIM PËR FESTËN E VITIT TË RI 2020

🎉Te nderuar kolegë infermierë , mami dhe gjithë profesionistët e tjerë të shëndetit!
Në emrin tim personal dhe të stafit të UISH- së,

🎄Ju uroj Gëzuar 2020!🎄

Qoftë një Vit i mbarë dhe i shëndetshëm.

Respekt dhe mirënjohje për gjithcka ju bëni në sherbim të komunitetit!

Blerina Duka
Presidente e UISh.🎉