dokumenta-kryesore-dhe-informacione

DOKUMENTA KRYESORE

KONTAKT

  • Rr. Reshit Petrela,
    tek Dispanceria kati II-të
    Tiranë, Shqipëri
informacione-per-praktikantet

INFORMACIONE PËR PRAKTIKANTËT

Urdhri Infermierit njofton se për studentët të cilët diplomohen tashti dhe ata që nuk janë regjistruar, në degët infermier, mami, fizioterapi, teknik laboratori, teknik imazherie, logopedist procedura e regjistrimit ka ndryshuar si më poshtë

lajme-dhe-aktivitetet-me-te-fundit

Në zbatim të masave kundër  Covid – 19 Provimi i Vlerësimit të Praktikës Profesionale VAP-Prill-2020  do të zhvillohet në një moment të dytë me normalizimin e situatës.

Pranë UISH- së janë rregjistruar një numër i lartë praktikantësh për t’iu nënshtruar  testimit të praktikës profesionale. (more…)

Urdhri i Infermierit të Shqipërisë informon opinionin publik se 20 Infermierët të cilët në këto momente po japin kontributin e tyre në luftën kundër Covid – 19 në Spitalin e Brescias në Itali, janë anëtarë aktivë të Urdhrit dhe të pajisur me Lejen e Ushtrimit të Profesionit të Infermierit.

(more…)

Rekomandime për Parandalimin dhe Kontrollin e Përkohshëm të Infeksionit për Pacientët e Konfirmuar me Sëmundjen Coronavirus (COVID-19) ose Personat nën Hetim për COVID-19, në Ambjentet e Kujdesit Shëndetësor. (more…)

front-page