5 MAJ DITA NDERKOMBETARE E MAMIVE

5 Maj, Dita Ndërkombëtare e Mamive, ditë që merr një rëndësi të veçantë dhe në këto ditë pandemie…

Sot më shumë se në çdo kohë, Ju jeni në krahë të grave, pa dallime racore, klase shoqërore, besime fetare për të ndihmuar shtatzaninë në lindjen e fëmijes, ushqyerjen me gji të foshnjes.

Në këto muaj pandemie, Ju punuat krahas infermiereve , punonjësve të sektorit shëndetësor , ku treguat se jeta vazhdon dhe do të vazhdojë… Se e mira do të triumfojë mbi të keqen..

Misioni ynë është HYJNOR, në shërbim të shëndetit dhe të jetës së njërëzve.

Kompetencat themelore – mbi praktiken e mamiveJemi krenar për punën tonë!

Blerina Duka