Welcome to our Blog

The daily Post

Read our Blog

UISH PRANË OPERATORIT KUJDESIT SHËNDETËSOR

Në ditën ndërkombëtare të infermierëve , Urdhri i Infermierit të Shqipërisë ishte pranë Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor (Drejtoria Rajonale e Shërbimit të Kujdesit Shëndetësor Tiranë) të cilët në këto ditë pandemie  kontribuan dhe po kontribojnë në gjurmimin dhe hetimin e rasteve të mundshme me COVID-19 në terren, Read more

FALENDERIM SPITALIT SHEFQET NDROQI – COVID 2

Jo të gjithë punonjësit e institucioneve të kujdesit shëndetësor patën të njëjtin rrezik për të marrë  virus, dhe jo të gjithë individët me të njëjtin titull pune  do te  kenë  të njëjtin rrezik infeksioni, dhe jo të gjitha objektet e kujdesit shëndetësor do të kenë rrezik të njejtë.

Read more

NJOFTIM PER PROVIMIN VAP ONLINE

Në takimin e Bordit Drejtues të UISH për provimin e praktikës profesionale ( VAP) ,vendosi që:

  • Profesionet, Infermieri, Mami, Fizioterapi do të zhvillohen në një kohë të dytë, pranë Qarqeve me normalizimin e situatës COVID-19.
  • Profesionet Logopedi (6-7 Maj 2020), Teknik – Imazherie (8-9-10 Maj 2020), provimet do të zhvillohen në platformën onlinë. Read more