Archives

UISH PRANË OPERATORIT KUJDESIT SHËNDETËSOR

Në ditën ndërkombëtare të infermierëve , Urdhri i Infermierit të Shqipërisë ishte pranë Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor (Drejtoria…

FALENDERIM SPITALIT SHEFQET NDROQI – COVID 2

Jo të gjithë punonjësit e institucioneve të kujdesit shëndetësor patën të njëjtin rrezik për të marrë  virus, dhe jo të…

PËRMIRËSIMI I NJOHURIVE DHE AFTËSIVE INFERMIERORE, LIBRAZHD

Vazhdojmë edukimin në vazhdim pa pagesë dhe sipas nevojave.Faleminderit Bashkisë Librazhdit për mbeshtetjen e dhënë.  Aktivititeti i radhës u zhvillua…

PËRMIRËSIMI I NJOHURIVE DHE AFTËSIVE INFERMIERORE, PEQIN

Vazhdojmë edukimin në vazhdim pa pagesë dhe sipas nevojave. Aktivititeti i radhës u zhvillua në Peqin ,me temën "Përmirësimi i…

EMËRTIMI I QËNDRES SHËNDETËSORE FUSHË-ÇIDHËN PESHKOPI, “NEZIR KALOSHI”

Përshëndetje të gjithëve! 14.06.2019 një ditë ndryshe në Q.Sh.Fushë-Çidhën Peshkopi. Kujtesa popullore dhe mirënjohja kanë bërë që shumica e profesioneve…

KONFERENCA E PARË NDËRKOMBËTARE NË LOGOPEDI DHE FIZIOTERAPI

UISH e ftuar "Konferenca e Parë Ndërkombëtare në Logopedi dhe Fizioterapi" Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike në Universitetin "Aleksandër Xhuvani",…

AKTIVITET PËR DALJEN NË PENSION TË ZNJ.ENGJËLLUSHE SEFA, FIER-LUSHNJË

Urdhri i Infermierit Fier dhe Qëndra Shëndetësore Allkaj, Lushnje organizuan një aktivitet për daljen në pension të Znj.Engjëllushe Sefa. Urdhri…

SEMINARIN “PËRMIRËSIMI I NJOHURIVE DHE AFTËSIVE INFERMIERORE”

Urdhri i Infermierit Vlorë, në bashkëpunim me UI Elbasan, zhvilluan SEMINARIN "Përmirësimi i njohurive dhe aftësive infermierore: kateterizimi venoz periferik,…

Aktivitete e UISH gjate muajve Maj – Qershor 2014

UISH gjatë muajit Maj – Qershor ka zhvilluar disa aktivitete në Rrethe të ndryshme të vëndit seminare, konferenca Rajonale me…

5-12 MAJ 2017, JAVA E INFERMIERIT NË SHQIPËRI

Urdhri Infermierit të Shqipërisë shpall Javën e Infermierit 5-12 Maj 2017. Gjatë kësaj jave do të zhvillohen aktivitete promovuese të…