UISH PRANË OPERATORIT KUJDESIT SHËNDETËSOR

Në ditën ndërkombëtare të infermierëve , Urdhri i Infermierit të Shqipërisë ishte pranë Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor (Drejtoria Rajonale e Shërbimit të Kujdesit Shëndetësor Tiranë) të cilët në këto ditë pandemie  kontribuan dhe po kontribojnë në gjurmimin dhe hetimin e rasteve të mundshme me COVID-19 në terren, në marrjen e mostrave dhe dërgimin e tyre për ekzaminim nē Laboratorin e Virologjisë në Institutin e Shëndetit Publik.

Kjo për JU, ka  qenë një sfidë ,
të zbulonit virusin,  të ishit të kujdesshëm për të ruajtur veten dhe familjarët .
Kjo  për Ju , ishte një luftë e dyfishtë , një luftë për të zbuluar virusin COVID-19 , Ju nuk përqafuat fëmijët nga frika se mos ishit  të prekur dhe mund  ti infektonit ATA.
Kjo është dhimbje që e përjetuan  bluzat e bardha të armatës mjekë & infermierë që po  shërbeni në vijën e parë.

FALEMINDERIT
UISH