JA Control Panle

UISH

SHKEMBIM EKSPERIENCASH NDËRMJET UISH-SË DHE FEDERAZIONIT IPASVI NË ROMË

E-mail Print PDF

Në datë 13 qeshor, 2014  Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë i përfaqësuar nga një delegacion zhvilloi një takim me përfaqësues të Federazionit IPASVIT në Romë.
Gjatë këtij takimi u shkëmbyen eksperienca mbi infermieristiken Europiane dhe asaj Shqiptare.
Në këtë takim Presidenti i UISH-së prezantoi arritjet e Urdhrit të Infermierit të Shqipërisë si dhe sfidat që e presin infermierinë shqiptare për të arritur standartet Europiane.

Rome-040714-S Rome-02-040714-S
   
 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 63 guests online