JA Control Panle

UISH

NJOFTIM

E-mail Print PDF
 • UISH ju njofton se te gjithë kandidatët që kanë mbaruar praktikën 3 mujore në profesionet infermieri, mami, fizioterapi, teknik laboratori , teknik imazherie dhe logopedist duhet deri në dt. 01.10.2014 të kenë dorëzuar librezat e praktikës dhe të rregjistrohen për provimin VAP ( Vlerësimi i aftësimit profesional ) pranë UISH në Qarqe dhe në Qëndër.
  Mbas kësaj date s’ka rregjistrime
 • Provimi i VAP do të zhvillohet pranë UISH në Tiranë nga dt. 13-23.10.2014
 • Listat emërore sipas ditëve dhe profesioneve do i gjeni në faqen zyrtare e UISH mbas dt. 03.10.2014
 • Provimi i shtetit që do jepet pranë AKP do zhvillohen javën e tretë të Nëntorit e në vazhdim
 • Njoftojë të gjithë kandidatët infermieri, mami, fizioterapi, teknik laboratori , teknik imazherie dhe logopedist për herë të I-II-III-IV-V që brënda dt. 10.10.2014 të kenë përfunduar rregjistrimin pranë UISH në Qarqe ose Qëndër.
  Mbas kësaj date s’ka më rregjistrime dhe kandidatët që s’rregjistrohen ngelen për në muajin Prill – Maj.
  Faleminderit për mirëkuptimin.

UISH

 

 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 64 guests online