JA Control Panle

UISH

DATAT E PROVIMIT VAP TETOR 2017

E-mail Print PDF

Përshëndetje të gjithëve,

Iu lutemi të gjeni më poshtë emrin tuaj në profesionin përkatës për tu njohur me datën tuaj të provimit. Iu bëjmë me dije se në ditën e provimit duhet të keni me vete kartën e identitetit, një përparëse të bardhë dhe kartën e praktikantit. Provimi do të zhvillohet në zyrat e UISH në Tiranë në adresën: Rr Reshit Petrela, Tek Dispanceria, Kati 2.

Iu urojmë suksese të gjithëve!

UISH

1. INFERMIERI VAP TETOR 2017
2. MAMI VAP TETOR 2017
3. FIZIOTERAPI VAP TETOR 2017
4. TEKNIK IMAZHERIE VAP TETOR 2017
5. TEKNIK LABORATORI VAP TETOR 2017
6. LOGOPEDI VAP TETOR 2017