Lajme dhe Aktivitete

PËRMIRËSIMI I NJOHURIVE DHE AFTËSIVE INFERMIERORE, LIBRAZHD

Vazhdojmë edukimin në vazhdim pa pagesë dhe sipas nevojave.Faleminderit Bashkisë Librazhdit për mbeshtetjen e dhënë.  Aktivititeti i radhës u zhvillua…