Lajme dhe Aktivitete

KONFERENCA E PARË NDËRKOMBËTARE NË LOGOPEDI DHE FIZIOTERAPI

UISH e ftuar "Konferenca e Parë Ndërkombëtare në Logopedi dhe Fizioterapi" Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike në Universitetin "Aleksandër Xhuvani",…

AKTIVITET PËR DALJEN NË PENSION TË ZNJ.ENGJËLLUSHE SEFA, FIER-LUSHNJË

Urdhri i Infermierit Fier dhe Qëndra Shëndetësore Allkaj, Lushnje organizuan një aktivitet për daljen në pension të Znj.Engjëllushe Sefa. Urdhri…

SEMINARIN “PËRMIRËSIMI I NJOHURIVE DHE AFTËSIVE INFERMIERORE”

Urdhri i Infermierit Vlorë, në bashkëpunim me UI Elbasan, zhvilluan SEMINARIN "Përmirësimi i njohurive dhe aftësive infermierore: kateterizimi venoz periferik,…